Top 05 trang web nhập hàng Trung Quốc uy tín nhất năm 2022

Aktualisht, forma tradicionale e importimit të mallrave po zëvendësohet gradualisht nga importi online nga faqet kryesore të tregtisë elektronike kineze. Me avantazhe të panumërta për sa i përket kohës, kostos, çmimit dhe shumëllojshmërisë së produkteve, faqet e tregtisë elektronike po bëhen gjithnjë e më të njohura si Mallra kineze LIRE – CILESI. Le të IMPORTojmë Kinën për të kaluar TOP 5 Faqet e porosive kineze Prestigji më i mirë në Kinë:

>> Si të porosisni Guangzhou <<

>>> Shih më shumë: TOP 5 modelet më të shitura të këmishave të grave Guangzhou në 2022

Faqet e internetit të porosive kineze


1688.com Zhvilluar nga Alibaba Group, duke u forcuar dhe duke pohuar pozicionin e saj – një uebsajt kryesor me shumicë në tregun kinez. Këtu ka pjesëmarrje në blerjen dhe shitjen e bizneseve, fabrikave dhe klientëve që importojnë mallra me shumicë jashtëzakonisht të gjallë me konsum të madh.

Faqja e blerjeve në Kinë
Etiketat

Ndërfaqja e faqes në internet të specializuar në importimin e mallrave me shumicë 1688

>>> Shih më shumë: Si të krijoni një llogari 1688, identifikohuni dhe gjeni mallra në telefonin tuaj

 • Mallra të ndryshme: Aktualisht, 1688.com është një vend për të shitur qindra mijëra artikuj të ndryshëm, nga produktet e modës, kozmetika, elektroshtëpiake, makineri, pajisje, komponentë elektronikë,… Produkte të vazhdueshme, të përditësuara sipas tendencave dhe shijeve të konsumatorit.

 • I lirë: Importimi i mallrave në 1688.com konsiderohet gjithmonë një formë e “shitjes në rrënjë, shitjes në krye”. Për shkak se produktet eksportohen direkt nga fabrika, pothuajse pa asnjë fazë ndërmjetëse, çmimi është padyshim I LIRË. Konsumatorët që importojnë për biznes do të kenë një avantazh konkurrues në çmim gjatë shitjes me pakicë. Kur importoni mallra në sasi më të mëdha, çmimi është më i ulët dhe ka më shumë stimuj dhe zbritje.

 • Furnizime të bollshme, çmime të qëndrueshme: Furnizuesi në 1688 është kryesisht një njësi prodhimi, kështu që burimi i mallrave do të jetë gjithmonë i qëndrueshëm në sasi të mëdha, veçanërisht do të ketë pak luhatje çmimi sepse nuk ndikohet nga ndërmjetësit.

>>> Shih më shumë: Si të blini mallra me porosi të 1688 në Vietnam

 • Ndërfaqja në kinezisht: Klientët vietnamezë do të përballen me barriera gjuhësore kur importojnë mallra nëse nuk kanë njohuri të gjuhës kineze

 • Procedura e pagesës është relativisht e ndërlikuar: 1688.com aktualisht pranon vetëm pagesa nëpërmjet Alipay, nuk pranon kartat e pagesave ndërkombëtare të mastercard

 • Nuk mbështet dorëzimin në Vietnam

,Shënim:

 • Për të qenë në gjendje të importojnë mallra nga viti 1688 në Vietnam, klientët duhet të përdorin shërbimin Porosia – Transporti i një kompanie ndërmjetëse.

 • Për të qenë në gjendje të paguajnë për mallrat 1688, klientët duhet të kenë një llogari Alipay, por llogaria do të ketë një kufi. Prandaj edhe importimi i mallrave me vlerë të madhe do të përballet me shumë vështirësi.

>>> Shih më shumë: Udhëzime të hollësishme se si të paguani për mallrat Taobao nga ALIPAY


Që nga viti 2020, Alibaba.com ka më shumë se 500,000 kabina që operojnë me një larmi produktesh në shumë fusha të ndryshme nga produktet e konsumit të përditshëm deri te pajisjet e makinerive, materialet e prodhimit,…. Ngjashëm me Amazon, Alibaba operon në një biznes nga biznesi (B2B) marrëdhënie.

Faqja e shitjeve në Kinë
Etiketat

Ndërfaqja e faqes së internetit Alibaba.com

– Përparësitë kur importoni mallra në Alibaba.com:

 • Mbështet ndërfaqen angleze ndihmoni përdoruesit të aksesojnë lehtësisht informacionin e produktit

 • Shumëllojshmëria e produktitduke përfshirë produkte në fushën e rrallë, pak të njohur

 • Transporti ndërkombëtar është i disponueshëm.

 • Pranoni pagesa ndërkombëtare me Visa ose MasterCard.

– Defekt:

 • Koha e transportit është mjaft e gjatë, varet shumë nga furnizuesi

 • Pagesa e detyrueshme me vizë ose mastercard, tarifa e shërbimit do të paguhet gjatë pagesës

 • Rreziku i humbjes ose i transaksionit kur paguan direkt furnitorët.


Nëse klientët që importojnë mallra me shumicë janë më të njohur me dyqanet si 1688.com, Alibaba.com, konsumatorët ose pronarët e bizneseve të vogla do të dinë më shumë për Taobao.com. E themeluar nga Alibaba Group, ngjashëm me faqet e tjera të internetit të tregtisë elektronike, Taobao ofron shumë produkte në shumë kategori të ndryshme, zgjedhje të ndryshme për konsumatorët.

Faqja e blerjeve me pakicë në Kinë Taobao.com
Etiketat

Ndërfaqja e faqes në internet Taobao

>>> Shih më shumë: Si të krijoni një llogari në Taobao në telefon

– Përparësitë kur blini në Taobao.com:

 • Të lira, çmime të shumta ekuivalente me cilësinë e produktit: Klientët mund të kërkojnë dhe të zgjedhin produkte me çmime që janë të përshtatshme për xhepin e tyre.

 • I përshtatshëm për tregun me pakicë: Taobao kryesisht shet dhe u shërben klientëve me pakicë për të blerë dhe përdorur, çmimi është mjaft i mirë

 • Mbështet tarifën e transportit vendas: Shumica e produkteve në Taobao do të mbështeten me transport falas brenda vendit, kështu që klientët që porosisin mallra në Vietnam do të kursejnë një sasi të konsiderueshme të kostove të transportit nga furnizuesi në magazinë e kompanisë së transportit.

 • Mund të paguajë me karta ndërkombëtare si Visa, MasterCard

– Disavantazhet kur blini në Taobao.com:

– Shënim për pronarët e dyqaneve në Vietnam kur blejnë Taobao

 • Edhe pse Visa dhe MasterCard mbështeten, të gjitha transaksionet vazhdojnë ende përmes bankës ndërmjetëse Alipay, ndaj kërkohet edhe një llogari e verifikuar në këtë bankë.

 • Në mënyrë që produkti të arrijë në duart tuaja, do t’ju duhet të negocioni vetë me dyqanin për paratë dhe mënyrën e transportit. Normalisht, në Vietnam, është e zakonshme të zgjedhësh një ndërmjetës të pavarur nga shitësi për të dërguar mallrat përsëri në vend dhe për të kufizuar rrezikun e humbjes, mallrave të dëmtuara.


Tmall.com qëndron për Taobao Mall, i formuar në bazë të zhvillimit të Taobao. Tmall njihet si parajsa e “brand name” të Kinës, sepse këtu bashkohen shumica e markave vendase me cilësi të lartë dhe markave të famshme botërore.

Importoni markat kineze nga faqja e internetit Tmall.com
Etiketat

Ndërfaqja e faqes në internet Tmall.com

– Përparësitë kur blini Tmall:

 • Produkte të markës: Nëse zgjidhni produkte të cilësisë së lartë dhe të nivelit të lartë, atëherë Tmall është vendi që duhet të vizitoni për të importuar mallra.

 • Burimi i mallrave me cilësi të lartë: Produktet në Tmall zakonisht do të kontrollohen rreptësisht për cilësinë e produktit

 • Mbështet tarifën e transportit vendas: Pronarët e dyqaneve në Tmall do të mbështesin kryesisht tarifat e transportit vendas, për të siguruar cilësinë më të mirë të produktit për konsumatorët.

– Disavantazhet e Tmall.com:

 • Ndërfaqja kineze, duke krijuar barriera gjuhësore kur importoni mallra dhe kapni informacionin e produktit

 • Nuk mbështet pagesën me vizë ose me kartë master.

 • Llogaria Tmall duhet të verifikohet me një kartë bankare kineze.

Disa shënime kur blini:

 • Rekomandohet të kontrolloni informacionin rreth dyqanit duke përdorur google translate.

 • Duhet të zgjedhë ofruesit e shërbimeve profesionale të porosive për të kufizuar vështirësitë në krijimin e llogarive dhe pagesën me karta kineze.

 • Përdorni shërbimin e porosisë së dorëzimit nga një ndërmjetës për të minimizuar rrezikun e cilësisë së mallrave


Aliexpress.com u zhvillua me fokus te blerësit e huaj. Për të siguruar transaksione të përshtatshme, Ali mbështet shumë gjuhë të ndryshme për të mbështetur përdoruesit. AliExpress ka një burim të larmishëm mallrash nga prodhuesit kinezë, kryesisht veshje dhe aksesorë të modës; celular; Pajisje elektronike; kompjuterë – mobilje zyre; mallra të konsumit; bizhuteri; Këpucë; produkte për nënën dhe fëmijën; produkte sportive dhe të kohës së lirë; produkte bukurie – grim – kujdes shëndetësor;…

Faqet e internetit të porosive kineze
Etiketat

Ndërfaqja e faqes në internet AliExpress.com

– Përparësitë kur blini në AliExpress:

 • Krijimi i thjeshtë i një llogarie: Faqja e e-commerce është për tregun ndërkombëtar, kështu që funksionimi është thjeshtuar, është bërë shpejt dhe lehtë.

 • Mbështet pagesa ndërkombëtare: Pranoni pagesën me Visa, MasterCard

 • Ndërfaqe shumëgjuhëshe: Gjuhët e përditësuara janë më të ndryshme, të përshtatshme për tregjet ndërkombëtare.

 • Mbështet shpërndarjen ndërkombëtare: Dyqanet në AliExpress mbështesin transportin ndërkombëtar, kohë pas kohe mund të subvencionojnë transportin ose transportin falas.

 • Duke i shërbyer tregut ndërkombëtar, AliExpress kontrollon rreptësisht cilësinë e furnitorëve, kështu që mund të konsiderohet si Faqja e blerjeve kineze reputacion për shpërndarësit në vende.

– Kufizimet kur blini në AliExpress:

 • Koha e gjatë e transportit: Njësia e transportit zakonisht zgjidhet nga furnizuesi. Porositë me shumicë çojnë në grumbullimin e mallrave. Koha e transportit mund të zgjasë 1.2 muaj, veçanërisht gjatë festave të mëdha.

 • Është e vështirë të negociosh negociata për çmimin me furnitorët.

– Disa shënime kur blini në AliExpress:

 • AliExpress kombinon metoda të shumta transporti. Normalisht, koha e pritjes është rreth 60 ditë.

 • Për të shpejtuar dërgimin e mallrave, mund të përdorni shërbimin e dërgesës së shpejtë dhe të paguani një tarifë shtesë.

 • Kërkohet një kartë Visa ose MasterCard për të kryer transaksione në AliExpress.

Më sipër janë 05 faqet më të mira të internetit PRESTIGE – CILËSISË në tregun kinez që janë të besuara dhe të zgjedhura nga konsumatorët. Nëse keni nevojë të importoni mallra kineze për biznes, mund t’i referoheni burimit të mallrave nga faqet e mësipërme të internetit për të zgjedhur produktin e duhur për ju.

Arsyet pse duhet të përdorni shërbimin Porosi – Transporti në IMPORT CHINA

IMPORTIMI I MALLRAVE TË KINËS është një njësi e specializuar në ofrimin e shërbimeve të Porosisë – Transportit në Kinë aktualisht ofron shërbime për më shumë se 500,000+ klientë në mbarë vendin, të angazhuar për të garantuar gjithmonë PRESTIGJ – SHPEJTËSI – SIGURINË me secilën prej dërgesave tuaja.

Duke përmirësuar vazhdimisht cilësinë e shërbimit, Import China po e pohon gradualisht pozicionin e saj të markës me avantazhe të jashtëzakonshme konkurruese:

Faqja e internetit për importimin e mallrave kineze në Importing China
Etiketat

 • Tarifa e shërbimit blej vetëm nga % e parëkonkurrojnë për top 1 në treg

 • Stafi blerës ka njohuri të gjuhës kineze, duke i mbështetur gjithmonë me entuziazëm të gjithë klientët teke dhe me shumicë vlerë të pakufizuar

 • Mbështetni gjetjen e burimeve të mallrave me trend të nxehtë, ÇMIMI ORIGJINAL në fabrikë

 • E veçanta mbështetje negociuesenegocioni politikat më të favorshme të çmimeve dhe zbritjeve për KLIENTET

 • Koha super e shpejtë e transportit vetëm nga 3-5 ditë (pas nënshkrimit për pranim në magazinë qendrore)

 • Konsumatorët do të pajisen me një kod Ndjekja të jetë në gjendje të monitorojë në mënyrë proaktive dërgesën e mallrave

 • Garancia për kthimin e parave 100% gabim në blerje ose i humbur

 • Mbështetni ankesat e klientëve QKK ne rast mungese malli, model i gabuar

 • Mbështet shpërndarjen derë më derë në mbarë vendin gjatë gjithë sezonit të epidemisë.

Shpresojmë që artikulli i mësipërm t’u ketë ofruar klientëve që kanë nevojë të importojnë mallra kineze për biznes ose janë të interesuar në shërbimin e importimit të mallrave nga Kina informacionin më të dobishëm.

Klientët që kanë nevojë për mbështetje për shërbimin e porosive në Kinë, ju lutemi kontaktoni IMPORTIMI I MALLRAVE TË KINËS për një konsultë të shpejtë.Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 05 trang web nhập hàng Trung Quốc uy tín nhất năm 2022 . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Tham Khảo Thêm:  Catties là gì? Cách quy đổi Catties sang Kg

Related Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

© 2023 Cakhia TV - WordPress Theme by WPEnjoy